Ostoskori

Muotoilutoimisto Ehee

..on turkulainen, teollisen muotoilijan Meeri Särkän luotsaama suunnittelutoimisto: 

Perustin Muotoilutoimisto Eheen halusta suunnitella käytännöllisiä, oivaltavia, esteettisiä ja erityisesti ympäristömyönteisesti suunniteltuja julkisia tiloja. Koen tilat usein joko puutteellisiksi, kolkoiksi, kömpelöiksi tai persoonattomiksi. Lisäksi valitettavan monesti luontoystävällisyys ei kumpua julkisista tiloista.

Kestävyys sekä eettinen materiaalien käyttö kuuluu perusteellisesti kiinnostuksiini, joten aloin suunnittelemaan aikaa kestävää ja luontoa säästävää omaa tuotemallistoa, Eheitä tuotteita. Niitä voi tarkastella kaupan puolella. 

Suunnittelutyylini on persoonallinen, edukseen erottuva, minimalistinen & raikas. Tiloissa käytän aina mahdollisimman paljon käytettyjä kalusteita kierrätyskeskuksilta tai roskalavoilta löydettyinä ja tuunattuina. Vahvan visuaalisen tajuni ansiosta käytetty tai kierrätetty materiaali ei näytä käytetyltä. Suunnittelutyössäni painopiste kestävyyden lisäksi on aina asiakasymmärryksessä, kotimaisuudessa sekä ympäristömyönteisissä valinnoissa niin materiaaleissa kuin tuotteiden valmistuksessakin, jolloin työni lopputulos on aina Ehee.

Suunnittelupalvelut:

  • Tilasuunnittelu / Julkiset tilat
  • Kaluste- & valaisinsuunnittelu

Palkinnot & kunniamaininnat: 

  • New comer / Green Product Award 2015 
  • Vuoden Huiput / Shortlistaus / Grafia ry 2015
  • Toimittajien Tusina / Vuoden parhaita tuotteita / Sisustustoimittajat ry 2014
  • Ravintola Kaskis / Vuoden ravintola / Gloria 2014

laita viestiä!


Asiakkaita:

2017 / Kuvat tulossa:

Tilasuunnittelu: TPS Juniorijääkiekko

Tilasuunnittelu: Ravintola Teini

Tilasuunnittelu: Integration House Helsinki

 

 

2016:

Arttu Arojoki tmi.

TILASUUNNITTELU

Arttu Arojoki tmi on turkulainen kolmen hengen verkkosivuja toteuttava yritys. Tilasuunnittelu sisälsi uuden tilan suunnittelun, kalustuksen osittain sekä suunnitelman toteutuksen. Tilaaja toivoi juuri muutettuun uuteen tilaan viihtyisyyttä sekä muunneltavuutta: Pieni tila muuttui toisinaan valokuvastudioksi. Tilasuunnittelussa huomioitiin jo olemassa olevat kalusteet, asiakkaan toiveet muunneltavuudesta sekä merkillepantu huonohko akustiikka. Valmiissa tilassa viihtyisyyttä tilaan tuo muun muassa keinut, darts-taulu sekä Pacman-hahmo maalattuna suuresti seinälle. Tilan kalustus on täysin kierrätettyä, vain maalit, puutavara sekä pienrauta ostettiin uutena.
Arttu Arojoki Tmi. PUH: 020 734 2800, Puutarhakatu 19 A, 20100 Turku.

arttuarojoki.fi →

 

 

BOOST RY

TILASUUNNITTELU

Boost Ry on turkulainen yrittäjäyhteisö, joka järjestää yrityskiihdytysohjelmaa Turun Kupittaalla, DataCityssä. Tilasuunnittelu Boostille sisälsi jo olemassa olevan tilan uudeelleen järjestelyn sekä kalustuksen. Tilaaja halusi tilasta toimivan, viihtyisämmän sekä muunneltavan, sillä tilassa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia luennoista illanviettoihin. Suunnittelin tilaan irroitettavan tilanjakajan, ulottuvuutta lisäävän kalusteen suurella säilytystilalla sekä järjestelmällisyyttä auttavan suuren seinähyllyn. Tilan kalustus on täysin kierrätettyä, vain maalit, puutavara sekä pienrauta ostettiin uutena.
BOOST RY, board@boostturku.com Tykistökatu 4 B, 20520 Turku.

boostturku.fi →

 

Miesten Parturi Turku

TILASUUNNITTELU

Miesten Parturi Turku on Turun Puutarhakadulla sijaitseva parturiliike. Tilasuunnittelu sisälsi pintojen, valaistuksen sekä kalustuksen suunnittelun. Tilaaja toivoi uudistettavasta tilasta kotoisaa ja lämminhenkistä, sekä toteutuksessa toivottiin käytettävän kierrätettyä kalustetta. Tilan kalustus sekä valaistus on täysin kierrätettyä, vain maalit sekä pienrauta ostettiin uutena.
Miesten Parturi Turku, Puh: +35822331001 Puutarhakatu 11-13, 20100 Turku.

miestenparturiturku.fi →

 

Ravintola Kaskis / Terassi

TILASUUNNITTELU

Ravintola Kaskis on Turun Kaskenmäellä sijaitseva illallisravintola. Suunnittelimme heille sisätilan tyyliän myötäilevän terassin. Tilassa käytettiin paljon vanhaa ja kierrätysmateriaalia, kuten purjetta sekä vanhoja peiliovia. Tila suunniteltiin yhteistyössä muotoilija Jenni Jokiniemen kanssa.
Ravintola Kaskis, Puh: +358 44 7230200, Kaskenkatu 6a, 20100 Turku.

Kaskis.fi →

 

Vahva Vaikutelma

TILASUUNNITTELU

Vahva Vaikutelma on näyttelija Kristina Vahvaselän pyörittämä esiintymisvalmennukseen erikoistunut yritys. Suunnittelimme Kristinalle toimitilan uudelleen. Pääpointit oli vanhan hyödyntäminen, mukavuus, näyttävä ja käytännöllinen tila sekä mahdollisuus näytösharjoitteluun ja mahdollisuus suurien paperimäärien levittelyyn. Tila suunniteltiin käyttäen hyödyksi metallijätettä sekä käytettyjä kalusteita.
Vahva Vaikutelma, Puh: +358 400 711 237, Brahenkatu 12, 20100 Turku.

Vahvavaikutelma.fi →

 

2015:

 

Stoked Creative

3D-MALLINNUS & HAVAINNEKUVAT

Uutuustuotteiden esillepanon mallinnus & havainnekuvat.

stoked.fi →

 

Prigi Oy

TILASUUNNITTELU

Prigi Oy:n tilasuunnittelu sisälsi sisäänkäynnin ja asiakastilan suunnittelun. Lähtökohtana oli tilan uusiminen kokonaisvaltaisesti uudistuvan yrityskonseptin mukaiseksi. Suunnittelussa huomioitiin myös asiakkaan toiveet asiakkaiden kulusta tilassa, paikallisuus tuotteissa, käytännöllisyys, yllätyksellisyys ja mieleenpainuvuus. Toteutettu yhdessä Muotoilutoimisto Eheen syksyn työharjoittelijan, Nooramaria Parikan, kanssa.
Prigi Oy, PUH: +358 40 0323019, Kaskenkatu 14, 20700 Turku.

Prigi.fi →

 

PUF Design Market

TILASUUNNITTELU

PUF - Designtori, Forumkortteli. Tilasuunnitteluun kuului tilan kalustus ja asiakaskulun&palvelupolun suunnittelu. Lähtökohtana suomalainen muotoilu, lähituotteet, vanhasta uutta-aate sekä toimiva myymälätila. Puf - Designtori, Forumkortteli, Linnankatu 11, 20100 Turku.

PUF →

 

 

2014:

 

Ravintola Kaskis

TILASUUNNITTELU, 2014.

Ravintola Kaskiksen tilasuunnittelu sisälsi valaistuksen, kalustuksen sekä pintojen määrittelyn ravintola- ja wc-tiloihin. Suunnittelun lähtökohtana kierrätyskalusteet ja lähimuotoilu & suomalaiset tuotteet. Toteutettu yhdessä muotoilija Jenni Jokiniemen kanssa. Ravintola Kaskis on valittu Vuoden Ravintolaksi 2014.
Ravintola Kaskis, Kaskenkatu 6a, 20700 Turku.

Kaskis.fi →

 

Innolux

VALAISINSUUNNITTELU, 2014.

Innoluxille suunniteltu monipuolinen Alma on myös myynnissä Eheen kaupassa! Alma on muotopuristettu koivuvanerista joka on viimeistelty saarniviilulla. Innoluxille suunniteltu Alma valmistetaan käsin Halikossa.

Valaisimet →

 

Encode

TILASUUNNITTELU, 2014.

Tilasuunnittelu mobiilialan yritykselle Encode Oy:lle Turun Logomoon. Kierrätyskalusteet & uusiokäyttö lähtökohtana.

encode.fi →

 

Wallas Marin

MESSUOSASTO & VISUT, 2015-2017.

Messuosaston suunnittelu vene- ja mökkilämmittimien erikoisosaajalle Wallas Marinille venemessuille 2015. Lähtökohtana jo olemassa olevat kalusteet ja yhteistyö Neste Oil:n kanssa. Lisäksi Wallakselle suunniteltiin markkinointimateriaaleja.

wallas.fi →

 

Aurora Estate

3D-VISUALISOINTI, 2015.

3D-visualisointi Aurora Estatelle, Ylläkselle loppuvuodesta 2015 avattavaan uuteen hotellikokonaisuuteen. Havainnekuvat yritysesitteisiin hotellihuoneesta sekä hotellirakennuksesta.

auroraestate.fi →

 

Kauneushoitola Mikkeli

GRAFIIKAT, 2015.

Visuaalinen ilme Kauneushoitola Mikkelille. Logon suunnittelu sekä graafinen suunnittelu lahjakortteihi, esitteisiin & käyntikortteihin.

kauneushoitolamikkeli.fi →

 

Smooth it - Citymarket Kupittaa

3D-visualisointi, 2015.

Smooth it - smoothiebaarikonseptille realistiset havainnekuvat & 3D-visualisointi konseptista.

Smooth it →